Citizen PW
Elektrisch
Citizen PW
0 Pizza's
De Citizen PW elektrische oven is vooral, maar niet alleen, geschikt voor het bakken van pizza. Met de standaard stoomafvoerklep kunt u ook andere recepten koken. Afhankelijk van uw specialiteit kunt u ronde pizza's, pizza's op planken of borden, maar ook alle specialiteiten van de gastronomie koken. U kunt kiezen tussen de een- of tweekameruitvoering en de oven bouwen volgens uw productievereisten met de mogelijkheid om tot 3 modules naast elkaar te plaatsen.
Gemakkelijker in het elektromechanische model, Citizen is echt compleet met de digitale versie. Naast de temperatuurregeling en de gedifferentieerde instelling van de kluis en de zool kunt u de verlichting van de kookruimte op elke dag van de week programmeren en kiezen uit 9 beschikbare kookcycli die u wilt activeren.

Door altijd aandacht te besteden aan het verbruik en de bescherming van het milieu, is de oven uitgerust met een "zuinig" energiebesparingsregime, dat het onmiddellijke verbruik met de helft vermindert wanneer de productiecyclus het toelaat.
U kunt er nu voor kiezen om de bakkamer volledig te coaten met vuurvast materiaal en uw burgeroven uit te rusten met een versterkte weerstandskit om extreme prestaties te verkrijgen.