Italian
Ovens

Op zoek naar een pizzaoven?

Hier kan u al uw mogelijkheden terugvinden.

Logo Little Italy Forni

Expert in pizzaovens

Little Italy Forni is al meer dan 10 jaar gespecialiseerd in de installatie van pizzaovens. Wij beschikken over een heel ruim aanbod en kiezen samen de ideale pizzaoven om aan al uw behoeften te voldoen. Naast het installeren van de pizzaoven verzorgen wij ook de inrichting van uw pizzeria.

Onze pizzaovens

Roterend
Roterende pizzaoven

Roterend

Hier vindt u een ruime selectie van roterende pizzaovens. Deze professionele pizzaovens werken aan de hand van een roterende vloer zodat elke pizza gelijkmatig gebakken wordt. Deze innovatieve manier van werken versnelt en vereenvoudigt het bakken van pizza’s. In ons aanbod zitten zowel pizzaovens op hout als gas, of een combinatie van beide.

Statisch

Statisch

In statische pizzaovens gebeurt het bakken van pizza’s op een authentieke en traditionele manier. Ook deze pizzaovens kan je verkrijgen op zowel hout, gas als een combinatie van beide.

Statische pizzaoven
Elektrisch
Elektrische/gas pizzaoven

Elektrisch/gas

Is uw ruimte heel beperkt? Dan is een elektrische pizzaoven de ideale oplossing voor u. De kleinste pizzaoven neemt slecht 1 vierkante meter in beslag en heeft geen of een beperkte afzuigkap nodig.

Realisaties

Samen selecteren we de geschikte pizzaoven die voldoet aan uw nodige capaciteit en werkstijl. Bekijk enkele van onze realisaties.

Realisaties pizza ovens