EUROCHEF

Eurochef
opboller

KL3 Fryer

Automatische friteuse perfect voor bars, kiosken, meeneempizzeria's en overal waar geen keuken is. Deze machine is uitgerust met een zuiveringssysteem dat dampen en dampen elimineert door ze in water om te zetten, waardoor het niet nodig is om ze op een afzuigkap aan te sluiten.

Je kunt snel een ongelooflijke verscheidenheid aan smakelijke snacks bereiden: Frietjes, kroketten, mozzarella sticks, kipnuggets, uienringen, kippenvleugels, koteletten, vis ... zonder bang te hoeven zijn voor het mengen van aroma's en smaken!

PASTACHEF PL2

PASTACHEF is de professionele automatische pastakoker die ideaal is voor het koken van elk type pasta, van diepvries tot vers, tot droog. Hij is ontworpen voor alle bedrijven die geen uitgeruste keuken of gespecialiseerd personeel hebben.

De professionele pastakoker PASTACHEF is compact en neemt weinig ruimte in, maar kan aan elke productievereiste voldoen.
- Hij heeft geen dampkap nodig: in plaats daarvan is hij uitgerust met een systeem dat de stoom condenseert en omzet in water, waardoor hij zelfs kan worden gebruikt door mensen die geen afzuigkap of schoorsteen hebben.
- Het is gemakkelijk: het enige wat u hoeft te doen is het product in de manden te gieten en wanneer de pasta gaar is, wordt deze rechtstreeks op het bord gegoten, klaar om gekruid te worden dankzij de zeer praktische ingebouwde sausverwarmer.
- De PastaChef pastakookmachine zonder ventiel heeft twee onafhankelijke manden die elk tot 500 gram kunnen bevatten, om in korte tijd een groot aantal porties te bereiden.
- De PastaChef ventless pastakoker heeft geen aansluiting op de waterleiding nodig: een reservoir dat verbonden is met de kooktank zorgt ervoor dat u altijd het juiste waterniveau hebt. Hij is echter al voorbereid op een eventuele aansluiting op de waterleiding.
- Maximale netheid en hygiƫne: het koken wordt beschermd door een polycarbonaat voordeur voor maximale veiligheid. Alle onderdelen die in contact komen met voedsel zijn uitneembaar en vaatwasmachinebestendig.

Met de PASTACHEF kun je een verbazingwekkende verscheidenheid aan pastagerechten maken, allemaal vers bereid, en met de handige sausverwarmer kun je een enorm assortiment aan verschillende toppings aanbieden, zodat je klanten zich nooit zullen vervelen.

Wenst u meer te weten over onze services? Contacteer ons vrijblijvend