ELEKTRISCHE/GAS OVENS

Zanolli

Elektricsh/Gas
Elektrisch
Synthesis
0Pizza's

Synthesis

Synthesis is een revolutionaire modulaire tunneloven. Nadat u de juiste temperatuur heeft geprogrammeerd, de bewegingssnelheid van de transportband heeft bepaald, uw recept heeft voorbereid en het op de transportband heeft geplaatst, kunt u nog iets anders bedenken! Het is immers niet nodig om het product tijdens het koken te controleren, aangezien het de oven zelf zal zijn om het van de hitte weg te duwen om verbranding te voorkomen. Synthesis kan pizza koken, gegrilde groenten, gastronomie of gebak.

Alle Synthesis ovens zijn stapelbaar en daardoor is het mogelijk om (in dezelfde ruimte) de productiviteit tijdens de piekuren te vermenigvuldigen. Bij een verminderde productiviteit is het mogelijk om slechts één kookmodule te gebruiken, wat een aanzienlijke energiebesparing oplevert.

Maximale temperatuur van 320 °C, ruimschoots voldoende voor een perfect bakresultaat dankzij het ventilatiesysteem.

De nieuwe ECONOMY-functie is de ideale oplossing om de oven warm te houden tussen de bakbeurten door, zodat er geen energie en tijd verloren gaat door de normale afkoelende temperatuurdaling van de oven.

Elektrisch
Citizen PW
0Pizza's

Citizen PW

De Citizen PW elektrische oven is vooral, maar niet alleen, geschikt voor het bakken van pizza. Met de standaard stoomafvoerklep kunt u ook andere recepten koken. Afhankelijk van uw specialiteit kunt u ronde pizza's, pizza's op planken of borden, maar ook alle specialiteiten van de gastronomie koken. U kunt kiezen tussen de een- of tweekameruitvoering en de oven bouwen volgens uw productievereisten met de mogelijkheid om tot 3 modules naast elkaar te plaatsen.
Gemakkelijker in het elektromechanische model, Citizen is echt compleet met de digitale versie. Naast de temperatuurregeling en de gedifferentieerde instelling van de kluis en de zool kunt u de verlichting van de kookruimte op elke dag van de week programmeren en kiezen uit 9 beschikbare kookcycli die u wilt activeren.

Door altijd aandacht te besteden aan het verbruik en de bescherming van het milieu, is de oven uitgerust met een "zuinig" energiebesparingsregime, dat het onmiddellijke verbruik met de helft vermindert wanneer de productiecyclus het toelaat.
U kunt er nu voor kiezen om de bakkamer volledig te coaten met vuurvast materiaal en uw burgeroven uit te rusten met een versterkte weerstandskit om extreme prestaties te verkrijgen.
Elektrisch
Romeo
0Pizza's

Romeo

Romeo is de kleine tunneloven die een grote verscheidenheid aan producten kan bakken zoals toast, broodjes, kleine pizza's en nog veel meer. Het is een geweldige assistent voor broodjes en snacks. De volledig uit roestvrij staal vervaardigde tunneloven is uitgerust met elektromechanische besturingen en maakt het mogelijk de intensiteit van het gewelf en de zool onafhankelijk van elkaar aan te passen. De snelheid van de transportband is variabel, afhankelijk van de benodigde kooktijd.
Elektrisch
Citizen EP
4Pizza's

Citizen EP

De Citizen EP elektrische ovens zijn perfect voor het bakken van pizza's zowel op een bord als direct op het vuurvaste niveau.

De inwendige afmeting van de kamer is 70 centimeter breed, wat de Citizen EP 70 nog efficiënter maakt, omdat hij met behoud van zijn kleine afmetingen 4 pizza's met een diameter van 33 centimeter kan bakken.
Elektrisch
Avgvsto
6Pizza's

Avgvsto

De nieuwe Zanolli koepeloven combineert de esthetische smaak van de traditie met het gebruiksgemak van elektrische ovens, wat garant staat voor hoge prestaties. Hij is verkrijgbaar in de versie voor 6 pizza's, maximale temperatuur 500 °C en bakkamer volledig bedekt met vuurvaste keramiek.
Elektrisch
Teorema Polis
9Pizza's

Teorema Polis

Het sleutelwoord is veelzijdigheid. Als u niet de variant vindt die u zoekt, kunt u deze met Teorema Polis creëren voor alle soorten gebruik, in gebak, bakkerijen en pizzeria's!

U kunt kiezen uit verschillende bakkamerhoogtes:

18 cm voor het bakken van pizza's of kleine gebakjes
30 cm voor het bakken van brood, pandoros of panettonen
U kunt kiezen of u op een bord of direct op de ovenvloer kookt en in dit geval kiest u voor de bodem van de vuurvaste bakkamer.
Afhankelijk van uw wensen kunt u een gistingskamer aan uw oven toevoegen.

Met het nieuwe digitale bedieningspaneel met elektronische kaart van 20 programma's kan:

Activeer de functie PRE HEATING, waarmee u de oven snel of langzaam kunt voorverwarmen.
Activeer de functie AUTO CLEANING waarmee de bakkamer gereinigd / gedesinfecteerd kan worden.
Activeer de wekelijks geplande ontsteking, met de mogelijkheid van twee ontstekingen.
dagelijks inschakelen.
Er is geen tekort aan accessoires. Om de oven nog efficiënter te maken, biedt Zanolli de vaporizer voor de bakkamer en de luchtbevochtiger voor de gistingskamer.

Wenst u meer te weten over onze services? Contacteer ons vrijblijvend