Realisaties

JOY 110 TW

Rocco Cagliostro

Bij Pizzeria Rocco Cagliostro in Genk draait alles om passie en kwaliteit zodat elke klant een eerlijke pizza aangeboden krijgt. De  JOY 110 TW van Pavesi Forni was voor dit concept onmisbaar!

JOY 130 TW

Standard

Standard is een biologische pizzazaak gelegen in Antwerpen, die zijn zuurdesem pizza’s bereid in een Pavesi Forni JOY 130 TW hout/gas. De neutrale kleur van de oven past volledig in het concept van het restaurant.

JOY 110 TW

Bocca Nera

Bocca Nera is een hippe Italiaanse zaak in Hasselt. In hun roterende Pavesi Forni JOY 110 TW hout/gas maken ze heerlijke gerechten met een Italiaans en mediterraans kantje. Daarnaast serveren ze ook gerechten uit andere landen in de wereld.

JOY 130 TW

Viva La Pizza

JOY 110 TW

Queen Bufala

JOY 130 TW

Mezza Luna

Sinds 1996 verwelkomt het team van Mezza Luna u in hun sympathiek en gemoedelijk famielierestaurant, gelegen in de stad van Ronse. Hier kan je terecht voor de traditionele Italiaanse keuken zoals heerlijke pasta's en escalopen, maar geniet hier vooral van de beste pizza's van de streek!

JOY 110 TW

Saporito

JOY 110 TW

AP Pizza

Het AP-pizzarestaurant in Wasmes, vernoemd naar de initialen van de eigenaar en pizzaïolo Antonio Perdighe, is gespecialiseerd in Napoletaanse pizza’s die gebakken zijn in een houtoven. Deze gerenommeerde pizzaïolo behaalde al verschillende awards: 2de in België voor “klassieke pizza” op de 27e editie van het wereldkampioenschap pizza in 2018, vice-kampioen in de Benelux in 2015, 4e beste pizzaïolo in de Benelux en 25e beste pizzaïolo ter wereld. De JOY110 hout/gas was voor hem een must.

Begin 2021 heeft Antonio een tweede vestiging geopend in Mons. Tevreden over zijn eerste aankoop, koos hij opnieuw voor de Pavesi Forni JOY 110 hout/gas.

JOY 90 TW

Barouche

Het doel van de Pita Republic "Barouche" is om mensen samen te brengen in een gezellige sfeer om te genieten van zelfgebakken pitabroodjes. Deze broodjes worden gebakken in een Pavesi Forni JOY 90 TW en vormen de hoeksteen van het restaurant. Elke dag bereiden hun pitaristen het zuurdesem. Na 24 uur rusten is het zuurdesem perfect geschikt om gebakken te worden in hun Barouche oven, met een verrukkelijk pitabrood als resultaat.

Twister Side

Baracca

Het trendy Italiaans restaurant “Baracca”, gelegen in hartje Leuven, bereid zijn pizza’s met een unieke “pasta madre” en bakt ze in een Twister 130 hout/gas wat resulteert in een krokante, luchtige pizza.

JOY 110 TW

La Cantinetta

La Cantinetta is een stijlvol Italiaans restaurant in Elsene. Wij opteerden om hier een roterende Pavesi JOY110 TW hout/gas oven te installeren. De oven is geaccentueerd door een gouden finish, wat ervoor zorgt dat het een echte eyecatcher is.

JOY 110 TW

Plant A Pizza

Plant A Pizza is de eerste 100 % plantaardige pizzeria in België, gelegen aan het Gravensteen in Gent. Als je de lekkerste veganistische pizza's wilt proberen, gebakken in een van onze JOY 110 TW ovens, dan ben je bij Plant A Pizza aan het juiste adres! 

JOY 110 TW

Bertha

Kom langs in dit sfeervolle restaurant en ontdek het uitgebreide aanbod aan dagverse pasta's en kraakverse pizza's, gemaakt in hun eigen JOY 110 TW.  De ervaren koks van Bertha foodbar zetten zich iedere dag weer in om voor u de lekkerste gerechten te maken met de meest verse ingrediënten.

JOY 110 TW

Nove

Pizzeria NOVE biedt pure, Napolitaanse pizza's. Zij gebruiken kwaliteitsproducten, zoals hun deeg dat dagelijks wordt voorbereid en minimaal 24 uur rijpt voor een resultaat dat zelfs de meest veeleisende smaakpapillen zal verrassen. Dit kwalitatief deeg wordt gebakken in een even kwalitatieve oven, namelijk de JOY 110 TW. 

TWISTER FRONT 130

Limoni e Tartufi

Limoni E Tartufi biedt u een zonnig menu vol smaken uit Italië en Sicilië, gemaakt in een authentieke Italiaanse pizzaoven. Hier geniet u ongetwijfeld van een gastronomische ervaring! 

JOY 110 TW

Maxi Pizza

Maxi Pizza in Namen biedt sinds 2002 meer dan 50 ambachtelijke pizza's, vers op steen gebakken in een JOY 110 TW. Mocht je ooit in Namen zijn, bezoek dan zeker deze roze eye-catching pizzeria!

JOY 110 TW

Bella Ciao

Wenst u meer te weten over onze services? Contacteer ons vrijblijvend