Realisaties

Brussel-Elsene

La Cantinetta

La Cantinetta is een stijlvol Italiaans restaurant in Elsene. Wij opteerden om hier een roterende Pavesi JOY110 TW hout/gas oven te installeren. De oven is geaccentueerd door een gouden finish, wat ervoor zorgt dat het een echte eyecatcher is.

Leuven

Baracca

Het trendy Italiaans restaurant “Baracca”, gelegen in hartje Leuven, bereid zijn pizza’s met een unieke “pasta madre” en bakt ze in een Twister 130 hout/gas wat resulteert in een krokante, luchtige pizza.

Antwerpen

Standard

Standard is een biologische pizzazaak gelegen in Antwerpen, die zijn zuurdesem pizza’s bereid in een Joy130 TW hout/gas. De neutrale kleur van de oven past volledig in het concept van het restaurant.

Wasmes

AP Pizza

Het AP-pizzarestaurant in Wasmes, vernoemd naar de initialen van de eigenaar en pizzaïolo Antonio Perdighe, is gespecialiseerd in Napoletaanse pizza’s die gebakken zijn in een houtoven. Deze gerenommeerde pizzaïolo behaalde al verschillende awards: 2de in België voor “klassieke pizza” op de 27e editie van het wereldkampioenschap pizza in 2018, vice-kampioen in de Benelux in 2015, 4e beste pizzaïolo in de Benelux en 25e beste pizzaïolo ter wereld. De JOY110 hout/gas was voor hem een must.

Begin 2021 heeft Antonio een tweede vestiging geopend in Mons. Tevreden over zijn eerste aankoop, koos hij opnieuw voor de JOY 110 hout/gas.

Hasselt

Bocca Nera

Bocca Nera is een hippe Italiaanse zaak in Hasselt. In hun roterende JOY110 TW hout/gas maken ze heerlijke gerechten met een Italiaans en mediterraans kantje. Daarnaast serveren ze ook gerechten uit andere landen in de wereld.

Wenst u meer te weten over onze services? Contacteer ons vrijblijvend