ROTERENDE OVENS

Pavesi Forni

Roterend
Gas
JOY 60TW

JOY 60TW

Met zijn roteerbare kookplaat met een diameter van 62 cm heeft de oven een beperkte grootte(80 cm). De hoogwaardige materialen die worden gebruikt voor het ontwerp van de JOY TW 60, gecombineerd met een ingebouwde gasbrander, maken het mogelijk om temperaturen boven 400 °C te bereiken. Dit maakt het ook mogelijk om brood, vlees, vis, bereide gerechten, gratins, lasagna, ... te bakken.

Creatief en uniek, met de draaioven Pavesi JOY TW 60 kan de pizzaïolo zich volledig wijden aan de bereiding van pizza's: de pizza's hoeven niet in het oog gehouden te worden of gedraaid te worden.

Gas
JOY 90TW

JOY 90TW

Bakoppervlak van 90 cm. in diameter, Pavesi Forni ROTATING SINGLE BLOCK, capaciteit voor 2/3 pizza's.
Ontworpen voor maximale consistentie, de roterende vloer bakt perfect pizza en andere gerechten, zonder het voedsel te moeten verplaatsen in de oven.

Bereik de complexe smaken die alleen mogelijk zijn met een traditionele oven, met het gemak van gas.
De Revolving Joy 90 TW oven is voorzien van een elektronische brander met één vlam, instelbaar in zes verschillende standen.

Hout/Combo
JOY 110TW

JOY 110TW

Plaatdiameter 110cm Pavesi MONOBLOC ROTEREND, capaciteit 8/10 pizza's.

Een kleine, maar uiterst reactieve oven. Recupereert onmiddellijk de energie die verbruikt is tijdens het bakken.

Eenvoudig te gebruiken, instelbare rotatiesnelheid volgens uw behoeften, met zijn zool altijd op de ideale temperatuur voor een optimale bakwijze, wordt de roterende oven aanbevolen aan alle pizzaïolos die grote hoeveelheden pizza's zo snel mogelijk moeten bereiden, om de behoefte aan mankracht te minimaliseren.

Alle traditionele Pavesi-houtgestookte ovens kunnen worden uitgerust met een elektronische Avanzini-brander, waardoor men de ovens met gas kan verwarmen.
Gas
JOY 110TW Gas Front

JOY 110TW Gas Front

Plaatdiameter 110cm Pavesi MONOBLOC ROTEREND, capaciteit 6/8 pizza's.

Een kleine, maar uiterst reactieve oven. Recupereert onmiddellijk de energie die verbruikt is tijdens het bakken.

Eenvoudig te gebruiken, instelbare rotatiesnelheid volgens uw behoeften, met zijn vloer altijd op de ideale temperatuur voor een optimale bakwijze, wordt de roterende oven aanbevolen aan alle pizzaïolos die grote hoeveelheden pizza's zo snel mogelijk moeten bereiden, om de behoefte aan mankracht te minimaliseren.

Alle traditionele Pavesi-houtgestookte ovens kunnen worden uitgerust met een elektronische Avanzini-brander, waardoor men de ovens met gas kan verwarmen.

Hout/Combo
JOY 130TW

JOY 130TW

Kookplaat diameter cm.130 Pavesi DRAAIENDE MONOBLOC, inhoud 10/12 pizza's.

Ontworpen om een werkinstrument van de hoogste kwaliteit te bieden, maar uniek, omdat het zeer esthetisch gekarakteriseerd is, bijna een designstuk.

Gemakkelijk te gebruiken, de rotatiesnelheid regelbaar volgens uw behoeften, met zijn zool altijd op de ideale temperatuur voor een optimaal bakresultaat, wordt de roterende oven aanbevolen voor alle pizza's die zo snel mogelijk grote hoeveelheden pizza's moeten bakken, om zo de arbeidsbehoefte te minimaliseren.

Alle traditionele Pavesi houtovens kunnen worden uitgerust met een Avanzini elektronisch gestuurde brander, inclusief een speciale roestvrijstalen bescherming tegen roet uit het hout, en kunnen ook op gas worden aangedreven.
Gas
JOY 130TW Gas Front

JOY 130TW Gas Front

Bakplaat diameter 130 cm. Pavesi DRAAIENDE MONOBLOC, capaciteit 10/12 pizza's.

Ontworpen om een werkinstrument van de hoogste kwaliteit te bieden, maar uniek, omdat het zeer esthetisch gekarakteriseerd is, bijna een designstuk.

Gemakkelijk te gebruiken, de rotatiesnelheid is regelbaar volgens uw behoeften, met zijn vloer altijd op de ideale temperatuur voor een optimaal bakresultaat, wordt de roterende oven aanbevolen voor alle pizza's die zo snel mogelijk grote hoeveelheden pizza's moeten bakken, om zo de arbeidsbehoefte te minimaliseren.

Alle traditionele Pavesi houtovens kunnen worden uitgerust met een Avanzini elektronisch gestuurde brander, inclusief een speciale roestvrijstalen bescherming tegen roet van het hout, en kunnen ook op gas worden aangedreven.

Hout/Combo
Twister Side

Twister Side

MONOBLOC DRAAIENDE kookplaat 130 cm, houtbewerking, aanleg voor gasbrander, enkele mond, houtmagazijn en aslade links, rechts of vooraan, homogene warmteverdeling, productievermogen dat meer dan 160 pizza's per uur kan bedragen en 400 achter elkaar gekookte pizza's (gegevens geregistreerd in de pizzeria). Ideaal voor grote gebouwen of pizzeria's met geconcentreerd werk in een paar uur tijd, met de eis om de traditie van het koken met hout te behouden en de wil om haar klanten een perfect product te geven, wat tijd en vermoeidheid bespaart. Dankzij de installatie van de elektronisch gestuurde Drago Avanzini brander en een roestvrijstalen bescherming tegen roet, kunnen alle Pavesi houtovens op gas worden aangedreven.
Gas
Twister Gas

Twister Gas

We hebben de TWISTER uitgerust met een automatische gasbrander met elektronische temperatuurregeling. Frontaal gasvuur. Eindelijk zal iedereen met de oven kunnen werken, en zich volledig kunnen focussen op het bereiden van de pizza. Uiterst eenvoudig in gebruik, maximale hygiëne, minimaal stroomverbruik, maximale ruimteoptimalisatie en uitstekende bakeigenschappen, maken van de TWISTER GAS de extra hulp die iedereen graag in zijn zaak wil hebben. Alle roterende gasovens van Pavesi worden geleverd met een elektronisch gestuurde gasbrander.

Gas
PVP 110TW

PVP 110TW

Bakoppervlak 110 cm. Pavesi ROTATING SINGLE BLOCK, capaciteit voor 8/10 pizza's, FLAT VAULT, vierkante kamer met vuurvaste cement wanden, enkele 56x27 opening, verwarmt van 100° C. tot 300° C. in 40 minuten (gegevens gemeten met 34 KW/h Methaan Gas Brander en 20 cm. geïsoleerde schoorsteen). Een kleine en uiterst reactieve oven.

Hij haalt ONMIDDELLIJK de calorieën terug die tijdens het bakken worden afgegeven. Wij geven liever de productie per uur niet aan, omdat die samenhangt met vele andere factoren dan de specificaties van de oven, zoals de productiecapaciteit van het personeel en de werkruimte. Dat is uw taak om uit te zoeken. U zult verrast zijn. Alle Pavesi-gasovens worden geleverd met een elektronisch gestuurde gasbrander.

Gas
PVP 130TW

PVP 130TW

Bakoppervlak met een diameter van 130 cm. Pavesi ROTATING SINGLE BLOCK, capaciteit voor 10/12 pizza's, FLAT VAULT, vierkante kamer met vuurvaste cement wanden, enkele 56x27 opening, verwarmt van 100° C. tot 300° C. in ca. 50 minuten (gegevens gemeten met 34 KW/h Methaangasbrander en 20 cm. geïsoleerde schoorsteen).

Een oven die volledig kan voldoen aan de eisen van al die bedrijven die gedurende vele uren intensief moeten werken. Een grote oven maar toch uiterst reactief. Haalt ONMIDDELLIJK de calorieën terug die tijdens het bakken worden afgegeven. Wij zijn er zeker van dat hij volledig aan al uw eisen zal voldoen. Alle Pavesi gasovens worden geleverd met een elektronisch gestuurde gasbrander.

Hout/Combo
PVP 130TW Round

PVP 130TW Round

Bakoppervlak diameter 130 cm. Pavesi roterend SINGLE BLOCK, capaciteit voor 10/12 pizza's, enkele opening van 62x24, ideaal voor pizza's met bakplaat, FLAT VAULT, ronde wanden van vuurvast cement, om de warmteaccumulatie verder te verhogen (thermisch vliegwiel) houtstapel en asafvoer links en rechts, hij verwarmt van 100° C. tot 300° C. in ca. 45 minuten (gegevens gemeten met droog hout en 20 cm. geïsoleerde schoorsteen).

Een kleine en uiterst reactieve oven. Haalt ONMIDDELLIJK de calorieën terug die tijdens het bakken worden afgegeven. Wij geven liever niet de productie per uur aan, omdat die samenhangt met vele andere factoren dan de specificaties van de oven, zoals de productiecapaciteit van het personeel en de werkruimte. Dat is uw taak om uit te zoeken. U zult verrast zijn.

Alle Pavesi-ovens met draaiend hout kunnen worden geleverd met de elektronisch gestuurde gasbrander Avanzini, inclusief een speciale roestvrijstalen bescherming die de uitlaat van de brander beschermt tegen het roet van hout, zodat ze veilig met gas en met hout kunnen werken.

Gas
PVP 150TW

PVP 150TW

Bakoppervlak 150 cm. Pavesi ROTATING SINGLE BLOCK, capaciteit voor 14/18 pizza's, FALT VAULT, vierkante kamer met vuurvaste cement wanden, enkele 56x27 opening, verwarmt van 100° C. tot 300° C. in ca. 60 minuten (gegevens gemeten met 34 KW/h Methaangasbrander en 20 cm. geïsoleerde schoorsteen ).

Een oven die volledig kan voldoen aan de eisen van alle bedrijven die gedurende vele uren intensief moeten werken of voor wie pizza's per meter de hoofdproductielijn is. Een grote, zelfs reusachtige oven die toch uiterst reactief is. Haalt ONMIDDELLIJK de calorieën terug die tijdens het bakken worden afgegeven. Wij zijn er zeker van dat hij u tevreden zal stellen en wij hopen van harte dat u hem voor 100% zult kunnen benutten. Alle Pavesi gasovens worden geleverd met een elektronisch gestuurde gasbrander.

Hout/Combo
PVP 150TW Round

PVP 150TW Round

Bakoppervlak 150 cm Pavesi roterend enkel blok, capaciteit voor 14/18 pizza's, enkele 62x24 opening, ideaal voor pizza's met bakplaat, FLAT VAULT, ronde, wanden van hoge dikte in vuurvast Cement, om de warmteaccumulatie verder te verhogen (thermisch vliegwiel) houtstapel en asafvoer links, en rechts, hij verwarmt van 100° C. tot 300° C. in ca. 60 minuten (gegevens gemeten met droog hout en 20 cm. geïsoleerd rookkanaal).

Een grote, zelfs enorme oven die toch uiterst reactief is. Haalt ONMIDDELLIJK de calorieën terug die tijdens het bakken worden afgegeven. Wij zijn er zeker van dat hij u tevreden zal stellen en wij hopen van harte dat u hem voor 100% zult kunnen benutten.

Alle Pavesi-ovens met draaiend hout kunnen worden geleverd met de elektronisch gestuurde gasbrander Avanzini, inclusief een speciale roestvrijstalen bescherming die de uitlaat van de brander beschermt tegen het roet van hout, zodat ze veilig met gas en met hout kunnen werken.

Wenst u meer te weten over onze services? Contacteer ons vrijblijvend